Tuinontwerp

Wil je liever een compleet ontwerp laten maken door mij, dan kan dat natuurlijk ook. Ik kom bij je langs, observeer samen met jou je tuin en bespreek je wensen die ik verwerk in een uitgebreid ontwerp.
Op weg naar het tuinontwerp zijn er enkele verschillende dingen mogelijk. In de meeste gevallen beginnen we met een kennismaking en klantengesprek waarin de wensen besproken worden en metingen worden verricht in de tuin. Dit wordt gevolgd door 2 tot 3 grove schetsen waarin verschillende opties in kaart worden gebracht. Nadat hieruit samen met de klant de gewenste elementen zijn gekozen wordt er overgegaan op het maken van een gedetaileerd eindontwerp op schaal. Deze kan indien gewenst omgezet worden in een 3D versie zoals hiernaast te zien is.

Een goed ontwerp kan niet zonder een bijpassend beplantingsplan, waarbij de juiste plantcombinaties worden gemaakt op de juiste plek. Ik kies cultivars uit die aansluiten bij de wensen van de klant en geef aan waar je ze kunt aanschaffen. Ben je zelf al voldoende bekend met planten dan is dit een stap die je zelf zou kunnen doen.

Uiteindelijk kan ik ook de aanleg van de tuin in een stappenplan voor je uiteen zetten. Zo kun je door het stappenplan te volgen je tuin zelf omtoveren tot een paradijsje

LeoStraat ontwerp bovenaf
Leostraat_3D_Achtertuin (1)
Schoppenvrouw