Tuinadvies: Wil jij je tuin wat duurzamer inrichten maar weet je niet zo goed hoe. Ik kom graag een keer bij je langs en kijk met je mee. We bespreken je wensen en plannen en ik loop met je door je tuin en geef ter plekke advies over beplanting, indeling van de tuin, afwatering etc.

Tuinontwerp: Wil je liever een compleet ontwerp laten maken door mij, dan kan dat natuurlijk ook. Ik kom bij je langs, observeer samen met jou je tuin en bespreek je wensen die ik verwerk in een uitgebreid ontwerp.

Projectbegeleiding: Heb je ideeën over hoe je je tuin aan wilt pakken, wil je dat zelf doen maar kun je daar wel wat hulp bij gebruiken. Ook daarvoor kun je mij inschakelen. Ik geef advies, maak een plan met je en begeleid je in jouw eigen tempo door je tuinproject.


Tuinaanleg: Vanuit het ontwerp kunnen we samen de tuin aan gaan leggen. De gehele tuinaanleg uit handen geven kan natuurlijk ook. Daarbij kan ook gebruik gemaakt worden van externe partijen, om de oplevering sneller te kunnen realiseren.


Workshops: 
Naast persoonlijk tuinadvies ben ik ook in te huren als spreker en het verzorg ik workshops omtrent duurzaam tuinontwerp. Voor een actueel overzicht zie  activiteiten.


Prijzen voor advies, ontwerp en aanleg zijn afhankelijk van de grootte van uw tuin en uw wensen. Neem voor een offerte vrijblijvend contact op via mail of telefoon.